Expositie

Expositie Zandweg De Meern

17-06-2022 14:00

Flyer -Seeing Colors- definitief.pdf (235687)

 

Expositie Kenmerkend Leidsche Rijn Cultuurcampus

10-04-2022 13:38

Vanaf 19 april tot en met 28 mei 2022 was op de eerste verdieping van de Cultuurcampus de expositie met foto’s over Kenmerkend Leidsche Rijn te zien.  Deze foto’s zijn gemaakt als onderdeel van het derde en laatste jaar van haar deelname aan fotoschool Statief. “Leidsche Rijn heeft hele kenmerkende plekken. Als je de foto’s ziet en je kent Leidsche Rijn, weet je vaak meteen waar het is. Deze gebouwen of openbare ruimten onderscheiden zich echt van andere wijken in de stad”. Er is bewust gekozen niet alleen overdag te fotograferen maar ook ’s avonds. “In daglicht ziet een plek er vaak heel anders uit dan ’s avonds. Er zijn veel sfeervolle plekken in Leidsche Rijn”.

Heb je interesse in een foto? Of heb je een andere vraag? Neem dan zeker even contact op via wijnandafotografeert@gmail.com.

 

Fotogalerij: Expositie Kenmerkend Leidsche Rijn 2022

Deze website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze website kunnen geen rechten ontleen worden, noch vloeien er enige verplichtingen uit voort. Wijnandafotografeert aanvaardt geen enkele vorm van aansprakelijkheid voor de gevolgen die uit het gebruik van de website mocht voortvloeien. Zonder voorafgaande toestemming van Wijnandafotografeert mag niets van deze webste worden verveelvoudigd, bewerkt en/of openbaar worden gemaakt. Foto's zijn eigendom van Wijnandafotografeert.